Ring-Autó Kft. Volkswagen

Álmai autóját keresi? Akkor jó helyen jár a Volkswagennél. Válasszon azonnal elvihető, új autóink közül vagy állítsa össze a kívánt modellt elképzelései szerint.

 • id. motor
  Műszaki újdonság

  Új hajtásrendszer a tisztán elektromos ID.-család számára – Nagyobb teljesítmény és fokozott gazdaságosság

  Új generációjába lép az ID.-család elektromos hajtása. Az új APP550 hátsókerékhajtás formájában teljes egészében új fejlesztésű hajtásegységet kapott a Volkswagen elektromos modellcsaládja, amely fokozott gazdaságosság mellett tesz lehetővé a jövőben nagyobb teljesítményt az ID.-modellek számára

  További információk
 • id777
  Újdonság a Volkswagentől

  Bemutatkozott a Volkswagen hatótávbajnok limuzinja, a tisztán elektromos meghajtású ID.7

  A márka első felső-középkategóriájú, globális elektromos modelljeként a Volkswagen bemutatja új ID.7 sorozatát, amely akár 700 kilométer (WLTP) hatótáv, a dinamikus hajtásrendszer, a tágas térkínálat és a prémiumtechnikák együttesével kényelmes utazólimuzinként tár fel új piaci szegmenst az ID.-család előtt.

  További információk
 • passat1
  Aktuális

  50 év Passat – fél évszázada van velünk a Volkswagen legenda

  A modell ötvenedik születésnapja alkalmából bemutatjuk a múlt század ikonikus Passat verzióit.

  További információk
 • touran1
  Újdonság a Volkswagentől

  Boldog születésnapot Touran!

  Új vezetéstámogató rendszerekkel bővül a Touran kínálata     –     A továbbfejlesztett TSI-motor regeneratív komponenseket is tartalmazó üzemanyagokkal is üzemeltethető     –     A nagysikerű Touran világszerte már több mint 2,6 millió példányban talált gazdára

  További információk
 • vw-2022
  Aktuális

  Növelte eredményét és folytatta elektromos offenzíváját 2022-ben a Volkswagen márka

  Szilárd pénzügyi alapok: a különleges tételek előtti működési eredmény 2,6 milliárd euróra nőtt; az operatív hozamarány kihívásokkal teli környezetben 3,6 százalékra bővült     –     Sikeres régiók: Észak- és Dél-Amerika jelentős mértékben járult hozzá az eredményhez –milliárd euró nagyságrendű beruházások a tervekben     –     Gyorsuló e-mobilitás: 2030-ra az Európában kiszállított Volkswagen modellek előreláthatólag már mintegy 80 százaléka lesz tisztán elektromos     –     Tíz új e-modell érkezik 2026-ig, köztük egy 25 ezer euró alatti tisztán elektromos autó     –     Thomas Schäfer, a Volkswagen márka vezérigazgatója: „2022-ben sikerrel vezettük át a Volkswagen márkát egy operatív szempontból nehéz körülmények jellemezte időszakon, ugyanakkor stratégiai szinten is elvégeztük a házi feladatunkat”

  További információk
 • id2all
  Újdonság a Volkswagentől

  Vissza a gyökerekhez: bemutatkozott az ID. 2all, a jövő 25 ezer euró alatti elektromos Volkswagenjének koncepciómodellje

  Az ID. 2all a Volkswagen új formai nyelvezetét képviseli, sorozatgyártású változata 2025-ben mutatkozhat be     –     Akár 450 kilométer hatótáv, emellett tágas, akár egy Golf és kedvező árú, mint egy Polo     –     Prémiuminnovációk, mint például a Menetasszisztens (Travel Assist), az IQ.LIGHT és az e-útvonaltervező (Electric Vehicle Route Planner)     –     A sorozatgyártású változat az új MEB Entry platformra épül majd     –     Felgyorsított e-offenzíva: 2026-ig tíz új e-modell

  További információk
 • e-motor
  Innováció

  Teljes hajtásrendszert fejleszt a Volkswagen elektromos autók számára

  Az akkumulátorok, a töltés és az elektromos főegységek szakterületein kínált betekintést elkövetkező e-autó-fejlesztéseibe a Volkswagen Group Technology a 2023-as Tech Day alkalmával.

  További információk
 • ujid3
  Újdonság a Volkswagentől

  Új elektromos modell a Volkswagentől: frissült az ID. család első tagja

  Felfrissített dizájn, még színvonalasabb anyagválasztás és a vezetéstámogató rendszerek legújabb generációja – ez az új ID.3.

  További információk
 • touareg2023
  Újdonság a Volkswagentől

  Megvilágított márkaemblémával jön a megújult Touareg

  További információk
 • id77
  Újdonság a Volkswagentől

  „Helló Volkswagen, fázik a kezem” – Intelligens légkondicionáló berendezéssel jön az új ID.7

  További információk
 • id7
  Újdonság a Volkswagentől

  Úton a világpremier felé – Először jelenik meg a nagyközönség előtt a digitális álcamintás új ID.7

  A Volkswagen Group of America már a következő ID-modellre kínál betekintést a CES szakkiállítás alkalmával     –     Gazdaságos elektromos limuzin, akár mintegy 700 kilométer2 (WLTP) hatótávval     –     Az ID.7 speciális álcázása intelligens fényhatásokat bocsát ki az elektrolumineszcencia eleve alapján     –     Az új limuzin az ID.4 után a Volkswagen következő globális elektromos modellje, amely három kontinensen jelenik meg a jövőben     –     A sorozatgyártású változat 2023 második negyedévében tartja világpremierjét

  További információk
 • akkutolto1
  Újdonság a Volkswagenről

  96 újrafelhasznált MEB-cellamodul – Mega-töltéstárolóval kombinálja a gyorstöltőparkot a Volkswagen Sachsen

  Kísérleti projekt az ID.3 és az ID.4 használt akkumulátorainak újrafelhasználásával     -     A cél a lakónegyedek gyorstöltő infrastruktúra-fejlesztésének elősegítése     -     Karen Kutzner, a Volkswagen Sachsen pénzügyi és kontrolling-igazgatója: „Praktikus, költséghatékony és hasznos alkalmazás a használt cellamodulok új életre keltésére”

  További információk

Volkswagen
Azonnal elvihető modelleink

Az én Volkswagen modellem
Konfigurálás

A Volkswagen széles modellválasztékkal rendelkezik, és minden élethelyzetre megfelelő társat kínál. Konfigurálja álmai modelljét személyes preferenciái szerint.

Konfigurátor
banner img

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.