Ring-Autó Kft. Ajánlatok és akciók

Álmai autóját keresi? Akkor jó helyen jár a Volkswagennél. Válasszon azonnal elvihető, új autóink közül vagy állítsa össze a kívánt modellt elképzelései szerint.

  1. Ajánlatok és akciók
  2. Az új Tiguan Allspace
2021.10.13.
Ajánlatok és akciók

Az új Tiguan Allspace

Hosszú tengelytáv, opcionális 7 ülés és akár 2,5 tonna vontatási kapacitás. Az új Tiguan Allspace méreteinek köszönhetően még több élményt nyújt. Mindenkinek, akinek sok terve van a mindennapokra.

tiguan_allspace1

Az új Tiguan Allspace felkészült, mint te. Egy igazán sokoldalú autó, mely hosszú tengelytávjával akár 7 ülésesre bővíthető, így biztosan elfér az egész család. Hatalmas terek vannak benne, és a külön-külön lehajtható ülésekkel teljesen személyre szabható a csomagtér formája és mérete. A új Tiguan Allspace így mindig a te igényeidhez alkalmazkodik.

Az autó már külsőre is igazán vonzó. Markáns vonalai és jellegzetes hűtőrácsa mellett az IQ.LIGHT LED-mátrix fényszórók és a választható könnyűfém-felnik teszik egyedivé.

A gyönyörű külső jól kidolgozott és funkcinális belsőt takar. A különleges formatervezés, a hangulatvilágítás és a minőségi anyaghasználat biztosítják a kényelmet, míg a digitális műszerfal és infotainment rendszer a We Connect előnyeivel rengeteg funkciót tesz elérhetővé.

Image

Az új Tiguan Allspace minden feladatra alkalmas. Az opcionális 4motion hajtással és választható vezetési profilokkal nem okoz semmilyen útminőség akadályt. Az autó akár 2,5 tonna teher vontatására is alkalmas, a Trailer Assist pedig segít, hogy parkolásnál ne okozzon a vontatmány problémát.

Tudj meg többet a Volkswagen Tiguan Allspaceről a linkre kattintva!

Az új Tiguan Allspaceről érdeklődj értékesítőinknél, így már akár novemberben kezedbe veheted új autód kulcsát!

Jónás Bence
VW értékesítés
Telefonszám +36 88 579-830
Mobiltelefonszám +36 30 749 1290
Fax 
Boros Balázs
VW értékesítő
Telefonszám +36 88 579-830
Mobiltelefonszám +36 30 749 1291
Fax 

Kövess minket a Facebookon is, hogy elsőként értesülj az újdonságokról!

Az új Tiguan Allspace modellek motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása: 5,3-8,8 l/100 km, CO2-kibocsátása: 138-200 g/km. A megadott értékek a típusjóváha- gyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés fel- adásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonat- koznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a ve- zetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásoljak. A képeken látható gépkocsik illusztrációk.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.