Ring-Autó Kft. Hírek

Tapasztalja meg a legmagasabb szintű teljesítményt és váljon a CUPRA törzs részévé. Fedezze fel CUPRA kedvencét most.

  1. Hírek
  2. Megnyitott a veszprémi CUPRA Garage
2024.04.24.
Újdonság a bemutatóteremből

Megnyitott a veszprémi CUPRA Garage

Izgatottan várjuk Ügyfeleinket megújult márkakereskedésünkben, ahol a SEAT mellett már a CUPRA modelljei is elérhetőek!

cupra_garage


Több hónapnyi munka és egy mindezt megelőző részletes tervezési fázis után megnyitott megújult autószalonunk, mely a SEAT mellett már a CUPRA márkának is otthont ad.

A beruházás elkészültével megnyílt a Bakony-Balaton régió első CUPRA Garage bemutatóterme, ezzel pedig nem csak a márka, hanem az életérzés is megérkezett, amely Barcelona stílusát és lendületét hozza el a környék útjaira!

Image
Image

A CUPRA néhány éve a sebesség, a dizájn és az innováció jegyében született. Nem csupán autókat gyárt, hanem életstílust formál. Egy CUPRA vezetése több, mint egy utazás: egy élmény, amely kihívást jelent és inspirál. Tapasztald meg Te is, milyen érzés egy CUPRA volánja mögé ülni!

A márka egyre szélesebb modellpalettával büszkélkedhet, benne olyan ikonikus járművekkel, mint a CUPRA Leon, amely a dinamizmus és az elegancia tökéletes egyensúlyát kínálja. A sportos városi SUV, a CUPRA Ateca, pedig minden eddiginél magasabbra emeli a vezetés élményét.

Azoknak, akik még ennél is többet várnak egy autótól, ott van a CUPRA Formentor, a márka első teljesen egyedi modellje, melynek merész formáit és kifinomult technológiáját mindenki észreveszi az utcán.

És akkor még nem is beszéltünk a CUPRA Bornról, a tisztán elektromos, sportosság jegyében született járműről, vagy a CUPRA Tavascanról, a hamarosan érkező elektromos SUV-ról, melyek a technológia legmagasabb szintjét képviselik.

Hamarosan pedig a győri gyártósorról érkezik majd a CUPRA Terramar is megújult márkakereskedésünkbe.

A CUPRA mellett a SEAT márka is elérhető marad nálunk. A dinamizmus és a mindennapi elegancia így mind a kínálatba kerülnek, hogy mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb autót.


Szalonunkban emellett a két márka tartozékai, ajándéktárgyak is megvásárolhatók.

Image

Értékesítőink izgatottan tértek vissza a megújult márkakereskedésbe, és készen állnak segíteni Ügyfeleinknek megtalálni a tökéletes CUPRA és SEAT modelleket. Szakértelmükkel és elkötelezettségükkel azon dolgoznak, hogy a legjobb döntést hozhasd meg.


Alig várjuk, hogy üdvözölhessünk új bemutatótermünkben. Légy részese a CUPRA és a SEAT világának, és élvezd az autóvásárlás új, izgalmas dimenzióját Veszprémben, a Ring-Autó Kft.-nél!

Máté Fanni Szabina

CUPRA, SEAT értékesítő
Telefonszám +36 88 579-830
Mobiltelefonszám +36 20 3823804
Fax 

Janzsó Péter

CUPRA, SEAT értékesítő
Telefonszám +36 88 579-830
Mobiltelefonszám +36 30 7491299
Fax 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.