Ring-Autó Kft. Ajánlatok és akciók

Álmai autóját keresi? Akkor jó helyen jár a Volkswagennél. Válasszon azonnal elvihető, új autóink közül vagy állítsa össze a kívánt modellt elképzelései szerint.

  1. Ajánlatok és akciók
  2. Az új Multivan megérkezett
2021.11.24.
Ajánlatok és akciók

Az új Multivan megérkezett

Az új Multivan a legmodernebb innováció bizonyítéka. Fokozott biztonsága és intelligens konnektivitása révén készen áll a hálózatba kapcsolt mobilitásra. A mindennapi használat és a multifunkcionalitás új definíciója jellemzi a fejlődés következő szintjét a kényelem terén. És a hajtásváltozatok választéka a plug-in hibridnek köszönhetően nagyobb, mint valaha.

multivan6

Az új Multivan megérkezett és jobb lett, mint valaha. A megújult külső csupán a kezdet, hiszen az akár hosszú tengelytávval is rendelhető dizájn teljesen újragondolt belső teret rejt. A belső kialakítás nagymértékben személyre szabható, így egészen biztos, hogy minden feladatra megfelelő.

multivan_t7_2

A hagyományos mellett elérhető kéttónusú  fényezés már eddig is hozzájárult a Multivan különlegességéhez, az új modellt pedig újabb egyedi színekben kínáljuk, melyek remekül kiemelik a megújult külső vonalakat. A Volkswagen új Bullija után biztosan megfordulnak az utcán.

A belső teret szintén az egyediség jellemzi. Az újragondolt sínrendszernek, a teljesen lapos padlónak és a könnyedén ki- és beszerelhető üléseknek köszönhetően rengeteg módon átrendezhető az autó belseje. A megújult asztal pedig nem csupán helyzetében változtatható, de formájában és funkciójában is, hiszen akár az első ülések közötti konzolként is használható. Így az új Multivan biztosan minden feladatra kapható. Kalandozás közben a fejlett vezetési asszisztensrendszerek a biztonságot, az infotainment rendszer pedig a jó hangulatot biztosítja.

Image
Image

A DSG váltóval, akár 204 lóerős motorral, benzines és plug-in hibrid változatban is rendelhető Multivan már elérhető konfigurátorunkban. Állítsd össze új autód most, vagy további információkért keresd értékesítő kollégánkat márkakereskedésünkben vagy az alábbi elérhetőségek egyikén.

Jónás Bence

VW értékesítő
Telefonszám +36 88 579-830
Mobiltelefonszám +36 30 749 1290
Fax 

Kövess minket a Facebookon is, hogy elsőként értesülj az újdonságokról!

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.