Ring-Autó Kft. Ajánlatok és akciók

  1. Ajánlatok és akciók
  2. Az új ID. Buzz és ID. Buzz Cargo
2023.03.10.
Elektromobilitás

Az új ID. Buzz és ID. Buzz Cargo

A legjobb dolgok egy mosollyal kezdődnek.

idbuzzzzzzz


Sokat vártunk, de most végre megérkezett! A jövő klasszikusa, az ID. Buzz már megtekinthető, sőt mi több, kipróbálható, vezethető kereskedésünkben.

Gyere el hozzánk, hiszen már vár az ID. Buzz és az ID. Buzz Cargo modell is!


Az új korszak új legendája

Az innovatív ID. Buzz a Volkswagen első teljesen elektromos kialakítású, multifunkcionális, teljeskörűen hálózatba kapcsolt járműve megfelel a családok, baráti társaságok elvárásainak és a mindennapok kihívásainak – még a nagyvárosok szűk utcáin is. A jövőbe mutató dizájn, a tágas, de mégis kompakt méretek és az innovatív technológia egy újabb generáció kedvencévé teszik a karakteres és vagány ID. Buzzt.

Image
Image

Elektromos hajtás, nagy hatótáv, elegendő rakodótér

Az újragondolt ID. Buzz Cargo a Volkswagen első teljesen elektromosnak tervezett kisteherautója, amellyel az üzleti célú mobilitás új generációját hozzuk az utakra.

Egy erős és fenntartható haszonjármű, amely a mindennapi élet szinte minden kihívásával megbirkózik. Nagy raktérrel, mégis kompakt méretekkel, ugyanakkor teljesen elektromos, nagy teljesítményű hajtással száll ringbe kategóriájában.


Nézd meg, érintsd meg!

A klasszikus Bulli elődök főbb vonásait megtartotta az ID. Buzz, mégis lenyűgözően modern és futurisztikus a külseje. És akkor mosolyáról és LED-világításának egyediségéről még nem is ejtettünk szót!. Tényleg látni kell! 

Az ID. Buzz belső tere is a jövőt hozza el magával, digitális megoldásai, konnektivitása és modern műszerfala pont annyira vonzó, mint a beltér minőségi anyagai és kivitelezése.


Próbáld ki, hiszen az igazi élmény a volán mögött ülve vár!

Gyere el, és ülj bele a családi élmények gyűjtéséhez ideális, intelligens ID. Buzz verziójába vagy a megújult rakterével és okos tárolókoncepcióival taroló haszonjármű változatba, az ID. Buzz Cargo modellbe. Jelentkezz tesztvezetésre!

További információkért keresd fel bátran kollégánkat!

Jónás Bence

VW értékesítő
Telefonszám +36 88 579-830
Mobiltelefonszám +36 30 749 1290
Fax 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.