Volkswagen T-Cross most 2.99% THM-mel

Raktárkészletről elvihető T-Cross modellek kedvező finanszírozással
tcross uj

A Volkswagen T-Cross valódi egyéniség. Crossoverként minden kalandra kapható, látványos formavilágával és egyedi színeivel – mint az energetic-narancs vagy a makena-zöld metál – pedig könnyedén tűnik ki a tömegből. Emellett biztos, hogy igazán a tiéd lesz: a különleges dizájncsomagokkal és a Style, illetve Life felszereltséggel a T-Cross nagymértékben testreszabható.

Sokoldalú autóként a T-Cross felkészült a csomagokra is: ha az akár 455 literes csomagtartó nem volna elég, a vezetőülés kivételével minden ülés lehajtható, teret adva a kalandoknak.

Belső terét a technológia teszi még élvezhetőbbé: az Active Info Display túllép a műszerfalak évtizedes keretein, míg az infotainment rendszer, és a mobil konnektivitás akár Beats hangszórókkal kiegészülve biztosítja a jó hangulatot egész úton.

Image
t-cross kulso

Tudj meg többet a T-Crossról a linkre kattintva!

Sok Volkswagen T-Cross modell most azonnal, raktárkészletről elvihető, nagyon kedvező finanszírozással, 2.99% THM-mel. A részletekért keresd fel márkakereskedésünket, vagy küldj nekünk e-mailt az alábbi gomb megnyomásával, kollégánk pedig felveszi veled a kapcsolatot.

Jónás Bence
VW értékesítés
Telefonszám +36 88 579-830
Mobiltelefonszám +36 30 749 1290
Fax 
Boros Balázs
VW értékesítő
Telefonszám +36 88 579-830
Mobiltelefonszám +36 30 749 1291
Fax 

Kövess minket a Facebookon is, hogy elsőként értesülj az újdonságokról!

Az ajánlat 2021. július 1-től 2021. december 31-ig, de legfeljebb 200 darab átadott gépjárműre érvényes. A Porsche Finance Zrt. változó kamatozású, forint alapú, zártvégű pénzügyi lízing ajánlata tájékoztató jellegű, a Finanszírozó részéről kötelezettségvállalást nem jelent. A Referencia THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingdíj nagysága csak a Referencia kamatláb (3 havi BUBOR) változásának függvényében módosulhat. Érvényes CASCO biztosítás a szerződés hatálya alatt kötelező, költsége a Lízingbe vevőt terheli. A biztosítási díj mértéke az ajánlat kiadásakor nem ismert, az ajánlatban szereplő THM számításakor a biztosítási díj nem került figyelembe vételre. A Porsche Hungaria Kft. a finanszírozás közvetítőjeként a Porsche Finance Zrt. képviseletében jár el.
 
A T-Cross modellek motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása: 5,8-6,2 l/100 km, CO₂-kibocsátása: 132-140 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. A képen látható gépkocsik illusztrációk, extra felszereltséget tartalmazhatnak.