SEAT Leon kombi kedvező finanszírozással

Ragyogó ajánlatok egy napfényben született autóra
Leon kombi Ring-Autó1

Az új SEAT Leon Kombi nagy dolgokra termett. Csomagtere akár 1600 literesre bővíthető, így biztosan minden elfér benne, ami a munkához vagy kikapcsolódáshoz kellhet. Emellett süt róla a spanyol temperamentum: elég csak a kihívó élekre vagy a széltől-szélig futó hátsó lámpára pillantani.

A Leon Kombi belső technológiája legalább olyan lenyűgöző, mint a külseje. A megújult digitális műszerfal könnyedén személyre szabható, így mindig azok az információk lesznek szem előtt, melyekre a leginkább szükséged van. A SEAT CONNECT applikációval pedig bárhonnan eléred az autó központi zárját, és ellenőrizheted az AC vagy a világítás állapotát.

A beépített vezetési asszisztens rendszerek segítenek benne, hogy mindig épségben megérkezz. A prediktív tempomat, a Travel Assist, vagy a holttér figyelő rendszer még biztonságosabbá teszik az autózást.

Image

Tudj meg többet a SEAT Leon Kombiról!

A Leon Kombi most különösen kedvező finanszírozási feltételekkel lehet a tiéd a Ring-Autó Kft.-nél! Az autó Porsche finanszírozási bónusszal kiegészítve már 6 915 000 Ft-tól elérhető, azonban kamarai tagsággal és céges vásárlás esetén további kedvezmények is várnak.

Kattints a gombra és küldj nekünk emailt, kollégánk pedig felveszi veled a kapcsolatot:

Szőke Péter
SEAT értékesítés
Telefonszám +36 88 579-830
Mobiltelefonszám +36 30 749 1299
Fax 

Kövess minket a Facebookon is, hogy elsőként értesülj az újdonságokról!

Az új SEAT Leon csoporton belüli legmagasabb kombinált üzemanyag-fogyasztása 6.4 l/100 km, CO2-kibocsátása 145 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek WLTP szerint mértek, nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többlet felszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. A kép illusztráció, többletfelszereltségeket is ábrázolhat.