SEAT Leon kombi kedvező finanszírozással

Ragyogó ajánlatok egy napfényben született autóra
uj leon

Az új SEAT Leon Kombi nagy dolgokra termett. Csomagtere akár 1600 literesre bővíthető, így biztosan minden elfér benne, ami a munkához vagy kikapcsolódáshoz kellhet. Emellett süt róla a spanyol temperamentum: elég csak a kihívó élekre vagy a széltől-szélig futó hátsó lámpára pillantani.

A Leon Kombi belső technológiája legalább olyan lenyűgöző, mint a külseje. A megújult digitális műszerfal könnyedén személyre szabható, így mindig azok az információk lesznek szem előtt, melyekre a leginkább szükséged van. A SEAT CONNECT applikációval pedig bárhonnan eléred az autó központi zárját, és ellenőrizheted az AC vagy a világítás állapotát.

A beépített vezetési asszisztens rendszerek segítenek benne, hogy mindig épségben megérkezz. A prediktív tempomat, a Travel Assist, vagy a holttér figyelő rendszer még biztonságosabbá teszik az autózást.

Image

Tudj meg többet a SEAT Leon Kombiról!

A Leon Kombi most különösen kedvező finanszírozási feltételekkel lehet a tiéd a Ring-Autó Kft.-nél! Az autó Porsche finanszírozási bónusszal kiegészítve már 6 915 000 Ft-tól elérhető, azonban kamarai tagsággal és céges vásárlás esetén további kedvezmények is várnak.

Kattints a gombra és küldj nekünk emailt, kollégánk pedig felveszi veled a kapcsolatot:

Szőke Péter
SEAT értékesítés
Telefonszám +36 88 579-830
Mobiltelefonszám +36 30 749 1299
Fax 

Kövess minket a Facebookon is, hogy elsőként értesülj az újdonságokról!

Az új SEAT Leon csoporton belüli legmagasabb kombinált üzemanyag-fogyasztása 6.4 l/100 km, CO2-kibocsátása 145 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek WLTP szerint mértek, nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többlet felszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. A kép illusztráció, többletfelszereltségeket is ábrázolhat.