Raktárkészleten: a megújult SEAT Arona, most akár 1 350 000 Ft kedvezménnyel

Az Arona még jobb lett! A megújult külső alatt még több funkció és még biztonságosabb vezetési élmény rejlik. Fedezd fel a Ring-Autó Kft.-nél és vidd haza új autód azonnal elvihető modelljeink közül!
arona_marcius

Az új Arona most azonnal elvihető márkakereskedésünkben. Érdeklődj értékesítőnknél az oldal alján található elérhetőségeken!

Image
Image

Az Arona új dizájnja még merészebb lett, mely első látásra kalandot ígér. A Full LED fényszórók, az újratervezett hűtőrács és az egyedi színkombinációk igazán különlegessé teszik az autó külső megjelenését, míg belül a LED hangulatvilágítás és a választható színek varázsolják az autót a sajátoddá.

A SEAT CONNECT rendszer még jobb lett az új Aronában, navigálj, streamelj zenét, vagy értesülj a forgalmi hírekről néhány kattintással. A természetes hangvezérlés funkció vezetés közben is lehetővé teszi mindezt. Az aktiváláshoz csupán egy kicsit kell spanyolul beszélni: "Hola Hola", és már meg is adhatod kérésed.

Image

Az úton mindig a biztonság a legfontosabb, ezért a megújult Arona a legfejlettebb biztonsági rendszerekkel van felszerelve, hogy mindig épségben célba érj. A fáradtságérzékelő-rendszer, az adaptív tempomat és a sávtartó asszisztens a kezed alá dolgoznak, így mindig a helyes úton maradsz.

Jelentkezz tesztvezetésre a Ring-Autó Kft.-nél, vagy állítsd össze leendő autód a konfigurátorban!

Tudj meg többet a megújult SEAT Aronáról a linken!

Az új Arona modellek most megtekinthetők márkakereskedésünkben. Gyere el hozzánk, és új autód kulcsát a lehető leghamarabb kézhez kaphatod! Arona modelljeink most akár 1 350 000 Ft kedvezménnyel vásárolhatók meg. Értékesítőnk szívesen áll rendelkezésre az alábbi elérhetőségeken.

Image
Szőke Péter
SEAT értékesítés
Telefonszám +36 88 579-830
Fax 

Kövess minket a Facebookon is, hogy elsőként értesülj az újdonságokról!