Magabiztosnak születtek: Az új T-Roc és T-Roc Cabriolet

Megérkezett a Volkswagen T-Roc és T-Roc Cabriolet legújabb változata! Megújult külsejével és előremutató felszereltségével hamar belopja majd magát a szívedbe.
ujtroc2

Erőteljes külső megjelenésével, a beltér kiváló minőségével és formavilágával, valamint az értékes technikai funkciókkal az új T-Roc magabiztos megjelenésű és mindezek kiemelik egyediségét.

Az új T-Roc modellek kívül-belül jobbak lettek elődjeiknél. A külső kisugárzást biztosító hűtőrács, megújult – akár IQ.LIGHT LED mátrix – fényszórók és a modern, sötétített hátsó lámpák mellett a belső tér is még modernebb lett. Az opcionális ergoActive ülés, a multifunkciós korménykerék, és az érintésvezérelt klímaberendezés mind az utazás közbeni kényelmet szolgálják.

Image

Technológiailag is előremutató a T-Roc minden változata. A rengeteg információt megjelenítő digitális műszerfal már alapfelszereltségként elérhető, a Front Assist rendszerrel együtt. Emellett elérhető az ACC adaptív tempomat, a Lane Assist és a Park Assist rendszer is, hogy a vezetés élmény és ne teher legyen.

Image

A Volkswagen T-Roc és T-Roc Cabriolet már elérhető kereskedésünkben is. Gyere el és nézd meg a Volkswagen legújabb modelljét, és állítsd össze következő autód konfigurátorunkban:

Ha szeretnéd az új T-Roc-ot kipróbálni, jelentkezz tesztvezetésre az alábbi oldalon:


Tesztautónk csak rád vár!

Image

További kérdés esetén keresd értékesítő kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:

Boros Balázs
VW értékesítő
Telefonszám +36 88 579-830
Mobiltelefonszám +36 30 749 1291
Fax 
Jónás Bence
VW értékesítő
Telefonszám +36 88 579-830
Mobiltelefonszám +36 30 749 1290
Fax 

Kövess minket a Facebookon is, hogy elsőként értesülj az újdonságokról!