Az új Multivan megérkezett

Az új Multivan a legmodernebb innováció bizonyítéka. Fokozott biztonsága és intelligens konnektivitása révén készen áll a hálózatba kapcsolt mobilitásra. A mindennapi használat és a multifunkcionalitás új definíciója jellemzi a fejlődés következő szintjét a kényelem terén. És a hajtásváltozatok választéka a plug-in hibridnek köszönhetően nagyobb, mint valaha.
multivan_t7_ring_1

Az új Multivan megérkezett és jobb lett, mint valaha. A megújult külső csupán a kezdet, hiszen az akár hosszú tengelytávval is rendelhető dizájn teljesen újragondolt belső teret rejt. A belső kialakítás nagymértékben személyre szabható, így egészen biztos, hogy minden feladatra megfelelő.

multivan_t7_2

A hagyományos mellett elérhető kéttónusú  fényezés már eddig is hozzájárult a Multivan különlegességéhez, az új modellt pedig újabb egyedi színekben kínáljuk, melyek remekül kiemelik a megújult külső vonalakat. A Volkswagen új Bullija után biztosan megfordulnak az utcán.

A belső teret szintén az egyediség jellemzi. Az újragondolt sínrendszernek, a teljesen lapos padlónak és a könnyedén ki- és beszerelhető üléseknek köszönhetően rengeteg módon átrendezhető az autó belseje. A megújult asztal pedig nem csupán helyzetében változtatható, de formájában és funkciójában is, hiszen akár az első ülések közötti konzolként is használható. Így az új Multivan biztosan minden feladatra kapható. Kalandozás közben a fejlett vezetési asszisztensrendszerek a biztonságot, az infotainment rendszer pedig a jó hangulatot biztosítja.

Image
Image

A DSG váltóval, akár 204 lóerős motorral, benzines és plug-in hibrid változatban is rendelhető Multivan már elérhető konfigurátorunkban. Állítsd össze új autód most, vagy további információkért keresd értékesítő kollégánkat márkakereskedésünkben vagy az alábbi elérhetőségek egyikén.Vizl Ákos
VW Haszonjármű értékesítő
Telefonszám: +36 88 579-830
Mobiltelefonszám: +36 30 749 1294
Fax 

Kövess minket a Facebookon is, hogy elsőként értesülj az újdonságokról!