Ring-Autó Kft. Hírek

Tapasztalja meg a tiszta barcelonai szabadság érzését. Ez a SEAT. Fedezze fel a sokszínű modelljeinket és találja meg álmai SEAT modelljét.

  1. Hírek
  2. Ibiza Anniversary Limited Edition különleges modellváltozatával ünnepli ikonná vált sorozata 40. évfordulóját a SEAT
2024.02.01.
Újdonság a SEAT-tól

Ibiza Anniversary Limited Edition különleges modellváltozatával ünnepli ikonná vált sorozata 40. évfordulóját a SEAT

1984-es bemutatkozása óta a SEAT Ibiza öt generációjával hódított és több mint hatmillió példányban kelt el – a márka legnagyobb darabszámban értékesített modelljeként     •     A SEAT Ibiza első generációja fektette le a SEAT sikertörténetének alapjait     •     2024 első negyedévében új felszerelésekkel és színekkel érkezik a SEAT Ibiza Anniversary Limited Edition

ibiza40

Martorell/Budapest, 2024. január 31. – „Anniversary Limited Edition” néven limitált darabszámú különleges modellváltozattal ünnepli mára ikonná vált modellje, az Ibiza 40. évfordulóját a SEAT. Az Ibiza szigetéről elnevezett modellcsalád fordulópontot jelentett a vállalat sikereinek történetében, amelyből öt generációja során 1984 óta összesen több mint hatmillió példányt értékesített.


A SEAT Ibiza első generációja volt a márka első olyan modellje, amelyet már nem egy fő technikai partner közreműködésével, hanem saját, illetve olyan partnerei szaktudásávalfejlesztett ki, mint Giorgetto Giugiaro a külső formavilág, a Karmann a belső dizájn, valamint a Porsche a hajtásrendszer terén.


E sorozat már 1984-es bemutatkozása óta mércéül szolgálhatott a piacon, miközben a SEAT azon sikerei előtt is utat nyitott, amelyek során járműveit világszerte értékesítő, globális vállalatként igyekezett megerősíteni pozícióját.


„Az ikonná vált Ibiza sikere azt is jelentette, hogy néhány országban már a márkanevet megelőzően is ismerték ezt a modellt. A SEAT márka jelenleg történetének legjobb termékkínálatával rendelkezik, és erősebb, mint valaha” – hangsúlyozta Wayne Griffiths, a SEAT vezérigazgatója. „A félvezetőbeszerzés jelentette kihívások mérséklődésével eladásaink 24 százalékkal nőttek 2023-ban, kiszállításaink pedig elérték a 288 400 darabot.”


A SEAT Ibizia limitált felszereltségű csomaga az Anniversary Limited Edition új színekkel, valamint új könnyűfém keréktárcsákkal és dizájnelemekkel készül.


Az autó külső megjelenését karosszériája exkluzív Grafénszürke árnyalata és 18 col peremátmérőjű Cosmo-szürke könnyűfém keréktárcsái, valamint a B-oszlopain feltűnő „Anniversary Limited Edition” lézergravírozott feliratok teszik egyedivé. A beltér különlegességei az exkluzív textilbevonatú kagylóülések – amelyek a dinamika és a kényelem új szintjét kínálják az elöl helyet foglalóknak –, az ajtók és a középkonzol új, matt sötétalumínium felületei.


A SEAT Ibiza Anniversary Limited Edition 2024 első negyedévétől kapható.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.