Újdonság a SEAT-ról
2021.04.06.

A SEAT új izgalmat visz az Ibiza és az Arona világába

- Továbbfejlesztett külső formavilág és forradalmasított belső tér- Az Ibiza a márka ikonikus modellje és a bevezetés óta kiszállított közel 6 millió modellel nagy szerepet vállalt annak sikerében- 2017-es színre lépése óta az Arona a SEAT egyik alappillére, 2020-at pedig a kínálat második legkeresettebb modelljeként zárta- Világpremier április 15-én 10 órakor
ibizaarona

Martorell, 2021. április 6. – A SEAT új energiát visz fiatalos városi járművei világába, továbbfejlesztve azok külső megjelenését és forradalmasítva a nagy kedvenc SEAT Ibiza és Arona modellek belső terét.
 
A SEAT Ibiza a márka sikerének ikonikus modellje. 1984-es bemutatása óta a kis ferdehátú modell a legnépszerűbb járművé nőtte ki magát a SEAT gyártósoráról valaha legördült autók sorában. A megújult változat pedig ezt a győztes szemléletet kívánja továbbvinni.
 
Hozzá csatlakozik a továbbfejlesztett SEAT Arona városi terepjáró is, amely még erőteljesebb külső formavilágot és hangsúlyosabb offroad karaktert képvisel. Így akár a városok forgalmas útjain haladva is a biztonság érzését kínálja és kerüljön az útjába bármilyen akadály, képes leküzdeni azt.
 
“A SEAT Ibiza az öt generáció alatt kiszállított közel 6 millió járművel a márka sikerének egyik sarokköve, míg a SEAT Arona a kínálat egyik oszlopos tagjaként a tavalyi évben a második legkeresettebb SEAT modellként zárt.” – nyilatkozta Wayne Griffiths, a SEAT és a CUPRA elnöke. “Mindkét modell megújult és továbbfejlesztett arculata bővíti a járművek nagyszerű tulajdonságait, még teljeskörűbbé téve a kínálatot és egyben felfrissítve az autó formatervét.”
 
A világ egyre inkább digitalizált és hálózatba kapcsolt irányba halad és a SEAT Ibiza és Arona készen áll, hogy részese legyen ennek az utazásnak, megőrizve fiatalos energiájukat, még kiemelkedőbb funkcionalitást, intuitív megoldásokat és érzékelhetően minőségi belső teret kínálva. Ezt pedig a továbbfejlesztett formanyelv és az egyre magasabb szintű műszaki megoldások teszik lehetővé.
 
Tartson velünk az új SEAT Ibiza és SEAT Arona digitális világpremierjén, amely április 15-én 10 órakor (CET) veszi kezdetét.