Ring-Autó Kft. Ajánlatok és akciók

  1. Ajánlatok és akciók
  2. Amarok – a Volkswagen új pickupja
2023.07.14.
Ajánlatok és akciók

Amarok – a Volkswagen új pickupja

Az új Amarokot azoknak alkottuk meg, akik számára fontos, hogy egy járművel ne csak A-ból B-be jussanak: az új Amarok maga a négykerekű sokoldalúság. Modern fedélzeti technológiájának köszönhetően szuverén módon teljesíti a kihívásokat: ez a bivalyerős jármű bármilyen időjárási körülmények között szinte minden talajon megállja a helyét. Új, egyedülálló dizájnja mindenhol vonzza a tekinteteket. Tapasztalja meg Ön is, milyen az új Amarok, a Volkswagen Haszonjárművek prémium kategóriás haszonjárműve.

amarok13

Megérkezett hozzánk, és munkára készen áll az új Amarok! A Volkswagen pickupjának második generációja kívül-belül számos újdonságot rejt, melyek nem csak egyszerűbbé, de kényelmesebbé is teszik a napi munkát. Az autó mind közúton, mind pedig terepen többet nyújt, mint a kötelező, így nem lesz számára megoldhatatlan helyzet.

Mitől lesz az új Amarok igazi terepjáró? Az új technológiának, a több vezetési üzemmódnak, a légzsákoknak és a több mint 25 asszisztensrendszernek köszönhetően elődjéhez képest jobban bírja a terepet. A megváltozott méretektől kezdve a jelentősen nagyobb gázlómélységig itt minden az offroad képességeket erősíti, amely kifejezetten érezhető a karosszériánál, a futóműben és a motornál, valamint a sebességváltónál. A nagy terepszögek és a nagyobb hasmagasság is elősegítik a modell terepjáró-képességét. Röviden: több offroad tulajdonság, több offroad érzés - azaz több Amarok.

Image
Image

A belső tér is szintet lépett. Az üléssorok közötti nagyobb távolságnak köszönhetően a dupla fülkében mostantól lényegesen több hely áll rendelkezésre öt felnőtt számára. És ez még nem minden: az Amarok alapmodell 6 irányban állítható vezetőülésétől (és négy irányba állítható első utasüléstől) kezdve az Amarok PanAmericana és Amarok Aventura modellek 10 irányban állítható elektromos üléséig mindig kényelmes üléspozíciót választhat. Ha már a helyről beszélünk, több tárolóhely várja, többek között egy további kesztyűtartó, zsebek a háttámlákon és több tárolási lehetőség a hátsó ülések alatt.

Próbáld ki az új Amarokot kereskedésünkben, jelentkezz tesztvezetésre az alábbi gombbal, vagy vedd fel a kapcsolatot értékesítőnkkel!

Jónás Bence

VW értékesítő
Telefonszám +36 88 579-830
Mobiltelefonszám +36 30 749 1290
Fax 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.