Ring-Autó Kft. Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. A Volkswagen Haszonjárművek 2023-ra teszi át a VW buszfesztivált
2022.04.08.
Újdonság a Volkswagen Haszonjárművekről

A Volkswagen Haszonjárművek 2023-ra teszi át a VW buszfesztivált

Hannover/Budapest, 2022. április 8. – A jelenlegi európai helyzet miatt a Volkswagen Haszonjárművek jövő nyárra (egészen pontosan 2023. június 23-25. közötti időszakra) halasztotta a VW buszfesztivált. Az eredeti tervek szerint idén július 15-17. között a hannoveri vásárterület adott volna otthont a fesztiválnak, amelyre a világ minden részéről több ezer VW lakóautót vártak.

buszfesztival

Lars Krause, a Volkswagen Haszonjárművek márka igazgatótanácsának az értékesítés és marketing területekért felelős tagja így nyilatkozott: „A VW busztfesztivál központi téma a csoport közösségi média csatornáin és igen nagy népszerűségnek örvend. Így teljesen megértjük a Bulli rajongók csalódottságát a halasztás miatt. Reméljük mindenki megérti a döntésünket. Jelenleg senki sem tudja, hogy milyen lesz a helyzet júliusban. Azonban nem szeretnék fesztivállal ünnepelni, amikor háború dúl Európában és menekültek érkeznek Hannoverbe, akikről gondoskodni kell.”

A város jelenleg az Alsó-Szászországba érkező menekültek központi fogadóhelye. Krause hozzátette: „Megtartjuk a fesztivált egy évvel később, 2023 nyarán, és a jegyárusítás már idén elindul.”

A Volkswagen Haszonjárművek először 2007-ben rendezte meg Hannoverben a nagy VW buszfesztivált. Abban az évben 3 500 lakóautó regisztrált az eseményre és több, mint 70 000 látogató vett részt a fesztiválon.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.