feed

Tovább bővült a SEAT modellkínálat

Tovább bővül a SEAT modellkínálata. A spanyol autógyár az Atecával elkezdődött termék offenzíváját egy harmadik szabadidő-autó bevezetésével erősíti tovább.

Újabb lépések a fenntartható

A spanyol autógyártó újabb lépést tett a fenntartható nyereséges működéshez vezető úton és az évet 143* millió eurós (2015:

A SEAT Componentes üzemét választotta

A SEAT Componentes üzemét választotta a Volkswagen Csoport az új MQ281 sebességváltó gyártására, a világszerte használt alkatrész így az El Prat de Llobregatban található termelési helyszínen készül majd.

Sikeres 2016-os év

Sikeres 2016-os év – több mint 480 ezer járművet szállított ki a Volkswagen Haszonjárművek márka· 11,4 százalékos növekedés világszerte· Nyugat-Európában 15,7

A márka az idei év végéig

A márka az idei év végéig 410,200 gépkocsit szállított ki, ez a legjobb eredmény 2007 óta2012 óta közel 30 %-kal nőtt

Az Év Gyára díj versenyben kiemelték a SEAT termelési folyamatokban mutatott kiválóságátAz "ecomotive gyár" stratégia megerősíti a vállalat környezetvédelmi lépéseinek eredményeitA

A SEAT Spanyolország első autóipari vállalata, amely megszerezte az ISO 14006 környezetbarát tervezésre vonatkozó minősítést.

• Dr. Herbert Diess: új Volkswagen születik• Következetes átalakítás és újrapozícionálás• Visszatérés a hosszú távon nyereséges növekedéshez, 2025-ig hat százalékra emelt

• Helyi összeszerelő üzem Relizaneban 2017 tavaszától• Több mint 100 járműves napi gyártási kapacitás a Volkswagen, a Volkswagen Haszonjárművek, a SEAT és a ŠKODA márkák kínálatábólWolfsburg/Budapest, 2016.

Az új e-Golf mintegy 50 százalékkal megnövelt hatótávval Már alapkivitelben új infotainment-rendszer 9,2 colos képernyővel és mozdulatvezérlésselWolfsburg/Budapest, 2016.